Paziņojums par līgumu attiecībā uz sociālajiem un citiem īpašajiem pakalpojumiem

Publicēts
18/04/2024

Paziņojuma identifikators
09022b39-43d6-472f-9f61-0d2a15bbf015
Procedūras juridiskais pamats
Publisko iepirkumu likuma zemsliekšņa procedūra
Paziņojuma tips
Paziņojums par līgumu attiecībā uz sociālajiem un citiem īpašajiem pakalpojumiem
Veidlapas tips
Konkurss
Procedūras identifikators
e6549c1e-1267-4292-83e1-4592a9190d08
Paziņojuma oficiālā valoda
latviešu valoda

Organizācijas nosaukums
Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centrs
Organizācijas identifikators
90001834903
Organizācijas valsts
Latvija
Organizācijas valsts apakšiedalījums
LV006
Organizācijas pilsēta
Rīga
Organizācijas pasta indekss
LV-1026
Organizācijas iela
Čiekurkalna 1. līnija 1 korpuss 1
Organizācijas interneta adrese
https://www.vsc.iem.gov.lv/lv
Pircēja profila URL
https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Organizer/1648
Pircēja juridiskais tips
Valsts iestāde
Iestādes darbība
Veselība
Organizācijas kontaktpunkts
Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centrs, vsc@iem.gov.lv, +37167829850
Iestādes loma
Pircējs

Iepirkuma identifikācijas numurs
IeM VSC 2024/1
Procedūras tips
Atklāta procedūra
Informācija par iesniegšanu

Iesniegšana ir elektroniska

Iesniegšana EIS
Iesniegšana citā elektroniskā sistēmā
Procedūras iezīmes
Procedūras norise saskaņā ar iepirkuma nolikumu

Iepirkuma nosaukums
Ēdināšanas pakalpojumi Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centra nodaļā “Dzintari”
Iepirkuma apraksts
Ēdināšanas pakalpojumi Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centra nodaļā “Dzintari”
Pamatveids
būvdarbi
piegādes
pakalpojumi
CPV galvenais kods
55523000-2
Daļas
Iepirkums ir sadalīts daļās

Iepirkuma daļas nosaukums
Ēdināšanas pakalpojumi Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centra nodaļā “Dzintari”
Paņēmieni
Vispārīgās vienošanās veids
Vispārīgā vienošanās netiek slēgta
Vispārīgā vienošanās bez konkursa atsākšanas
Vispārīgā vienošanās ar konkursa atsākšanu
Vispārīgā vienošanās ar daļēju konkursa atsākšanu
Paredzamā vērtība
Paredzamā vērtība
484000 EUR
Termiņu aprēķins
Piedāvājumu iesniegšanas termiņš
07/05/2024 10:00
Piedāvājumu atvēršanas laiks
07/05/2024 14:00
Pārskatīšanas termiņa apraksts
Iesniegums iesniedzams Iepirkumu uzraudzības birojam, līdz 02/05/2024
Atlases prasības
Tips Apraksts
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem
Saimnieciskais un finansiālais stāvoklis Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem
Citas prasības
Vai līdzdalība ir paredzēta aizsargātām darbnīcām un ekonomikas dalībniekiem, kuru mērķis ir personu ar invaliditāti vai nelabvēlīgā situācijā esošu personu sociālā un profesionālā integrācija
Līdzdalība ir paredzēta aizsargātām darbnīcām un ekonomikas dalībniekiem, kuru mērķis ir personu ar invaliditāti vai nelabvēlīgā situācijā esošu personu sociālā un profesionālā integrācija
Nav
Vai nepieciešama drošības pielaide?
Vērtēšanas kritēriji
Tips Nosaukums Apraksts Algoritms Vērtība
Kvalitāte Pārtikas produktu kvalitātes kritērijs atbilstoši nacionālajai pārtikas kvalitātes shēmai - B Maksimālo punktu skaitu (20) piešķir Pretendenta piedāvājumam, kurā iekļauts lielākais Pakalpojumā izmantojamo, nacionālajai pārtikas kvalitātes shēmai (NKPS) atbilstošo produktu apjoms, kas pārsniedz tehniskajā specifikācijā norādīto minimālo apjomu. Punktus piešķir par tiem Pretendenta tehniskajā piedāvājumā Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu sarakstā (iesniegts atbilstoši nolikuma 5.pielikumā pievienotajai veidlapai 4.tabulā) norādītajiem NPKS pārtikas produktiem, kurus Pretendents piedāvā papildus tiem NPKS produktiem, kas no Pasūtītāja puses noteikti kā obligāti Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu saraksta 2. tabulā (nolikuma 5.pielikums). Pārējiem Pretendentu piedāvājumiem punktus piešķir, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas: B = Bvērt/Bliel x 20, kur B – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Bliel – lielākais Pretendentu piedāvājumā norādīto un NKPS atbilstošo produktu apjoms; Bvērt – vērtējamā Pretendenta piedāvājumā norādīto un NKPS atbilstošo produktu apjoms. Precīza procentuālā attiecība 20
Kvalitāte Ēdiena gatavošanai izmantoto produktu daudzveidība piedāvātajā ēdienkartē – C Maksimālais kopējais punktu skaits – 10, kas veidojas no: C= C1+C2+C3 C1 - brokastu daudzveidība – 2,5 punkti. Dažādu silto ēdienu veidu izmantošana brokastu ēdienkartē vienas nedēļas (7 dienu) ietvaros. Maksimālo punktu skaitu (2,5) piešķir, ja piedāvātajā ēdienkartē vienas nedēļas (7 dienu) ietvaros tiek izmantoti visi minētie silto ēdienu veidi: putra, omlete, pankūkas, vārītas vai ceptas olas, karstmaizes vai sacepums. 0,5 punkti tiek piešķirti par katra minētā ēdienu veida izmantošanu vienas nedēļas ietvaros. C2 - pusdienu daudzveidība – 4,5 punkti C2=C21+C22 C21 - Dažāda veida gaļu izmantošana pusdienu ēdienkartē - 3 punkti. Maksimālo punktu skaitu (3) piešķir, ja 12 dienu ietvaros tiek izmantoti visi minētie gaļu veidi: vista, liellops, cūkgaļa, zivs, gaļas subprodukti vai cita veida gaļa. 0,5 punkti tiek piešķirti par katra minētā gaļas veida izmantošanu 12 dienu ietvaros. Piezīme: Ēdieni, kuru sastāvā izmantoti vairāki gaļas veidi, piemēram, kotlete no jauktas cūkgaļas un liellopa gaļas maltās gaļas tiek vērtēta kā cita veida gaļa. C22 - Piedevu daudzveidība pusdienu ēdienkartē – 1,5 Maksimālo punktu skaitu (1,5) piešķir, ja nedēļas (7 dienu) ietvaros tiek izmantoti visi minēto piedevu veidi: dārzeņi, kartupeļi, makaroni, griķi, rīsi un cita veida piedevas (piemēram, citu neminētu graudaugu ēdieni, pākšaugi u.c.) 0,25 punkts tiek piešķirti par katras minētās piedevas izmantošanu nedēļas (7 dienas) ietvaros. Piezīme: Atsevišķi pusdienu piedāvājumā iekļautie ēdienu veidi, piemēram, sautējumi vai sacepumi tiek vērtēti kā attiecīgais to sastāvā iekļautais gaļas veids un attiecīgā piedeva – dārzeņi, kartupeļi, makaroni u.tml. C3 - Vakariņu daudzveidība – 3 punkti. Maksimālo punktu skaitu (3) piešķir, ja 12 dienu ietvaros neviens vakariņās piedāvātais ēdiens neatkārtojas. Par katru 12 dienu ietvaros atkārtoti ēdienkartē iekļautu vakariņās piedāvāto ēdienu Pretendentam atskaita 0,25 punktus no maksimālā punktu skaita – 3. Precīza procentuālā attiecība 10
Kvalitāte Pārtikas produktu atbilstība bioloģiskās lauksaimniecības prasībām- Ds prasībām Maksimālo punktu skaitu (10) piešķir Pretendenta piedāvājumam, kurā iekļauts lielākais Pakalpojumā izmantojamo, bioloģiskajai lauksaimniecībai (BL) atbilstošo produktu apjoms, kas pārsniedz tehniskajā specifikācijā norādīto minimālo apjomu. Punktus piešķir par tiem Pretendenta tehniskajā piedāvājumā Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu sarakstā norādītajiem BL atbilstošajiem pārtikas produktiem, kurus Pretendents piedāvā papildus tiem BL produktiem, kas no Pasūtītāja puses noteikti kā obligāti Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu saraksta Precīza procentuālā attiecība 10
Kvalitāte Pakalpojuma nodrošināšanas veids Maksimālo punktu skaitu (10) piešķir Pretendenta piedāvājumam, kas Pakalpojumu nodrošinās, gatavojot un pasniedzot ēdienu uz vietas Pasūtītāja rīcībā esošajā ēkā Piestātnes ielā 14, Jūrmalā. Ja Pretendents Pakalpojumu nodrošina, piedāvājot gatava ēdiena piegādi un pasniedzot to uz vietas Pasūtītāja rīcībā esošajā ēkā Piestātnes ielā 14, Jūrmalā, tā piedāvājumam piešķir 5 punktus. Ja Pretendenta piedāvājums ietver Pakalpojuma nodrošināšanu Pretendenta telpās, kas neatrodas tālāk kā 0,5 km no Pasūtītāja telpām Piestātnes ielā 14, Jūrmalā, tā piedāvājumam piešķir 0 punktus. Precīza procentuālā attiecība 10
Kvalitāte Produktu piegādes attālums Maksimālo punktu skaitu (5) piešķir Pretendenta piedāvājumam, kurā iekļauts lielākais Pakalpojumā izmantojamo produktu apjoms, kas pārsniedz tehniskajā specifikācijā norādīto produktu apjomu, kuru piegādei jābūt veiktai ne vairāk kā 250 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas/ražošanas vietas) vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas adresei. Punktus piešķir par tiem Pretendenta tehniskajā piedāvājumā Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu sarakstā (iesniegts atbilstoši nolikuma 5.pielikumā pievienotajai veidlapai 4.tabulā) norādītajiem pārtikas produktiem, kurus Pretendents piedāvā piegādāt ne vairāk kā 250 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas/ražošanas vietas) vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas adresei papildus tiem produktiem, kas no Pasūtītāja puses noteikti kā obligāti nolikuma tehniskajā specifikācijā (nolikuma 1.pielikums) Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu saraksta 3.tabulā (nolikuma 5.pielikums). Pārējiem Pretendentu piedāvājumiem punktus piešķir, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas: F = Fvērt/Fliel x 5, kur F – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Fliel – lielākais Pretendentu piedāvājumā norādīto produktu apjoms, kurus Pretendents piedāvā piegādāt ne vairāk kā 250 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas/ražošanas vietas) vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas adresei; Fvērt – vērtējamā Pretendenta piedāvājumā norādīto produktu apjoms, kurus Pretendents piedāvā piegādāt ne vairāk kā 250 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas/ražošanas vietas) vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas adresei. Precīza procentuālā attiecība 5
Kvalitāte Kopējais vienas dienas visu ēdienreižu porciju svars vienai personai Maksimālo punktu skaitu (5) piešķir Pretendentam, kurš piedāvājis lielāko vienas dienas vienai personai paredzēto visu ēdienreižu porciju kopējo svaru gramos. Pārējo Pretendentu piedāvājumiem punktus piešķir, punktu skaitu aprēķinot pēc formulas: G = Gvērt/Gliel x 5, kur G – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Gliel – lielākais piedāvātais vienas dienas ēdienreižu porciju kopējais svars dienā vienai personai; Gvērt – vērtējamā Pretendenta piedāvātais vienas dienas ēdienreižu porciju kopējais svars dienā vienai personai. Precīza procentuālā attiecība 5
Cena Ēdināšanas pakalpojuma līgumcena bez PVN – A Maksimālo punktu skaitu (40) piešķir Pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko līgumcenu iepirkumā. Pārējo Pretendentu piedāvājumiem punktus piešķir, punktu skaitu aprēķinot pēc formulas: A = Azem/Avērt x 40, kur A – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem – zemākā piedāvātā līgumcena; Avērt – vērtējamā Pretendenta piedāvātā līgumcena. Precīza procentuālā attiecība 40
Informācija par līgumu
Līguma izpildes valsts
Latvija
Līguma izpildes valsts administratīvi-teritoriāla vienība
LV007
Līguma izpildes pilsēta
Jūrmala
Līguma izpildes iela
Piestātnes 14
Līguma izpildes pasta indekss
LV2015
Līguma darbības termiņš
Periods
Ilgums mēnešos
Līguma darbības termiņa ilgums
24 mēneši
ES fondi
Norādiet, vai iepirkums tiek finansēts no Eiropas Savienības fondiem

Rezervēta izpilde
Vai līguma izpilde jāveic saskaņā ar aizsargātas nodarbinātības programmām?
Pretendenta juridiskā forma
Vai Pretendentam, kam ir piešķirtas līgumslēgšanas tiesības, ir vajadzīga noteikta juridiskā forma?

Pretendentam pēc savas izvēles jāizveido personālsabiedrība vai jāslēdz sabiedrības līgums

Izpildes noteikumi
Līguma noteikumi
Saskaņā ar iepirkuma tehnisko specifikāciju un iepirkuma līguma projektu
Vai elektroniskie rēķini tiks pieņemti vai ir obligāti?
Prasīts
Atļauts
Nav atļauts
Vai tiks izmantoti elektroniski maksājumi?

Piekļuve dokumentiem
Vai kādiem iepirkuma dokumentiem ir ierobežota piekļuve?
Adrese, kurā iesniedzami piedāvājumi
https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/121206
Iesniegšanas valoda
latviešu valoda
Pārskatīšanas iestāde
Organizācijas loma
Pārskatīšanas organizācija
Organizācijas nosaukums
Iepirkumu uzraudzības birojs
Organizācijas identifikators
90001263305
Organizācijas daļas nosaukums
Nav
Organizācijas valsts apakšiedalījums
LV006
Organizācijas valsts
Latvija
Organizācijas interneta adrese
https://www.iub.gov.lv
Organizācijas iela
Smilšu iela 1
Organizācijas pilsēta
Rīga
Organizācijas pasta indekss
LV-1919
Organizācijas kontaktpunkts
Juridiskais departaments, pasts@iub.gov.lv, +37122416641