Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Apraksts |
---|---|
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 40, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Maksimālais punktu skaits | 40 |
Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./B1max x 20, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. | Maksimālais punktu skaits | 20 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 20, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. | Maksimālais punktu skaits | 20 |
Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Punktu skaitu par pārtikas produktu piegādi, atbilstoši Nolikuma 4.16.2.punktā noteiktajam attālumam, aprēķina šādi: a) vispirms, aprēķina piedāvājumu vidējos attālumus: Svid. = (k1 x d1) + (k2 x d2) + (…) + (kn x dn), kur: Σ(k1;kn) Svid. – vidējais attālums; k1, k2, k3, …, kn – attālums (km) no piedāvājumā ietilpstošā konkrēta produkta ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam; d1, d2, d3, …, dn – attiecīgā produkta daudzums (kg); Σ(k1;kn) – piedāvājumā ietilpstošo produktu kopējais attālums no to ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam. b) maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kura vidējais attālums uzrāda mazāko vērtību. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: C = Cmin./ Cvērt. x 10, kur: C – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Cmin. – pretendentus izvērtējot, vismazākais iegūtais vidējais attālums no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam; Cvērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā ietilpstošā konkrētā produkta vidējais attālums no tā ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam. | Maksimālais punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | Pakalpojuma sniedzēja atrašanās vieta | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kura pakalpojuma sniegšanas vieta atrodas vistuvāk līguma izpildes vietai. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: D = Dzem./ Dvērt. x 10, kur: D – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Dzem. – zemākā piedāvātā cena; Dvērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Maksimālais punktu skaits | 10 |
Tips | Apraksts |
---|---|
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 40, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Maksimālais punktu skaits | 40 |
Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./B1max x 20, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. | Maksimālais punktu skaits | 20 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 20, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. | Maksimālais punktu skaits | 20 |
Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Punktu skaitu par pārtikas produktu piegādi, atbilstoši Nolikuma 4.16.2.punktā noteiktajam attālumam, aprēķina šādi: a) vispirms, aprēķina piedāvājumu vidējos attālumus: Svid. = (k1 x d1) + (k2 x d2) + (…) + (kn x dn), kur: Σ(k1;kn) Svid. – vidējais attālums; k1, k2, k3, …, kn – attālums (km) no piedāvājumā ietilpstošā konkrēta produkta ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam; d1, d2, d3, …, dn – attiecīgā produkta daudzums (kg); Σ(k1;kn) – piedāvājumā ietilpstošo produktu kopējais attālums no to ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam. b) maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kura vidējais attālums uzrāda mazāko vērtību. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: C = Cmin./ Cvērt. x 10, kur: C – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Cmin. – pretendentus izvērtējot, vismazākais iegūtais vidējais attālums no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam; Cvērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā ietilpstošā konkrētā produkta vidējais attālums no tā ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam. | Maksimālais punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | Pakalpojuma sniedzēja atrašanās vieta | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kura pakalpojuma sniegšanas vieta atrodas vistuvāk līguma izpildes vietai. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: D = Dzem./ Dvērt. x 10, kur: D – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Dzem. – zemākā piedāvātā cena; Dvērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Maksimālais punktu skaits | 10 |