Cena
|
Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai
|
Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas:
A = Azem./ Avērt. x 50, kur:
A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Azem. – zemākā piedāvātā cena;
Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena.
|
Maksimālais punktu skaits
|
50
|
Kvalitāte
|
BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars
|
Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas:
B1 = B1vērt./B1max x 20, kur:
B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu;
B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu.
Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti.
|
Maksimālais punktu skaits
|
20
|
Kvalitāte
|
NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars
|
Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg).
Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas:
B2 = B2vērt./ B2max x 20, kur:
B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg);
B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg).
Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti.
|
Maksimālais punktu skaits
|
20
|
Kvalitāte
|
Videi draudzīga piegāde
|
Punktu skaitu par pārtikas produktu piegādi, atbilstoši Nolikuma 4.16.2.punktā noteiktajam attālumam, aprēķina šādi:
a) vispirms, katrā piedāvājumā, aprēķina vidējo attālumu no produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pasūtītājam pēc formulas:
Cvid. = (k1 x d1) + (k2 x d2) + (…) + (kn x dn), kur:
Σ(k1;kn)
Cvid. – vidējais attālums;
k1, k2, k3, …, kn – attālums (km) no piedāvājumā ietilpstošā konkrēta produkta ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam;
d1, d2, d3, …, dn – attiecīgā produkta daudzums (kg);
Σ(k1;kn) – piedāvājumā ietilpstošo produktu kopējais attālums no to ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam;
b) maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kura vidējais attālums no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam, uzrāda mazāko vērtību (Cmin.);
c) attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas:
C = Cmin./ Cvērt. x 10, kur:
C – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Cmin. – pretendentus izvērtējot, vismazākais iegūtais vidējais attālums no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam;
Cvērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā ietilpstošā konkrētā produkta vidējais attālums no tā ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam.
|
Maksimālais punktu skaits
|
10
|