Iesniegšana ir elektroniska
| Tips | Nosaukums | Apraksts |
|---|---|---|
| Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 50, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. |
| Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./B1max x 20, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. |
| Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 20, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. |
| Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Punktu skaitu par pārtikas produktu piegādi, atbilstoši Nolikuma 4.16.2.punktā noteiktajam attālumam, aprēķina šādi: a) vispirms, katrā piedāvājumā, aprēķina vidējo attālumu no produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pasūtītājam pēc formulas: Cvid. = (k1 x d1) + (k2 x d2) + (…) + (kn x dn), kur: Σ(k1;kn) Cvid. – vidējais attālums; k1, k2, k3, …, kn – attālums (km) no piedāvājumā ietilpstošā konkrēta produkta ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam; d1, d2, d3, …, dn – attiecīgā produkta daudzums (kg); Σ(k1;kn) – piedāvājumā ietilpstošo produktu kopējais attālums no to ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam; b) maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kura vidējais attālums no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam, uzrāda mazāko vērtību (Cmin.); c) attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: C = Cmin./ Cvērt. x 10, kur: C – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Cmin. – pretendentus izvērtējot, vismazākais iegūtais vidējais attālums no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam; Cvērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā ietilpstošā konkrētā produkta vidējais attālums no tā ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pasūtītājam. |