Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 45, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Precīzs punktu skaits | 45 |
Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./ B1max x 10, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvar | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 10, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | LPIA prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvar | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko LPIA kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B3 = B3vērt./ B3max x 10, kur: B3 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B3vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B3max – lielākais piedāvātais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | 100 % bioloģiskie produkti | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentiem, kuri visus Nolikuma 4.14.punktā un 5.pielikuma veidlapā norādītos produktus piedāvā ražotus atbilstoši BL metodēm, 100% apmērā no visas pasūtītājam nepieciešamās produktu masas. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.2 visos apakškritērijos tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 35 |
Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei, uzrāda viszemāko vērtību (Dvid. (min.)). 1) Vispirms, katrā piedāvājumā, tiek aprēķināts vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei pēc formulas: Dvid. = k1 + k2 + … +k9, kur: 9 Dvid. – vidējais attālums ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; k1 + k2 + … +k9 – ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietu attālumu summa (km) līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; 9 – ZPI prasībām atbilstošo produktu skaits pēc to veida: 1) piens; 2) kefīrs; 3) auzu pārslas (pilngraudu); 4) kviešu milti; 5) griķi; 6) cūkgaļa (atdzesēta); 7) burkāni; 8) galda bietes; 9) kartupeļi. Ja pretendents, viena produkta piegādes ietvaros, ir norādījis vairākus plānotos ražotājus vai audzētājus, Komisija aprēķinā piemēro tikai vienu – visgarāko, attālumu no produkta audzēšanas/ ražošanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas vietai. 2) Attiecīgi, tālāk punkti pretendentiem tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: D = Dvid. (min.)/ Dvid. (vērt.) x 15, kur: D – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Dvid. (min.) – aprēķinātais vidējais attālums (km) ar vismazāko vērtību no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; D vid. (vērt.) – vērtējamā pretendenta aprēķinātais vidējais attālums (km) no ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei. | Precīzs punktu skaits | 15 |
Kvalitāte | Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas | 1) Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram iepriekšējā taksācijas gadā samaksātā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu ir vislielākā, atbilstoši Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) publiskojamo datu bāzes datiem “Nodokļu maksātāju (komersantu) taksācijas gadā samaksāto VID administrēto nodokļu kopsummas”, kas piedāvājuma iesniegšanas termiņa pēdējā dienā pieejami VID tīmekļvietnē https://www6.vid.gov.lv/snk . Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: E = Evērt./ Emax x 5, kur E – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Evērt. – vērtējamā pretendenta VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu; Emax – lielākā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu. 2) Ja pretendents ir piegādātāju apvienība, tad Komisija vērtē tā apvienības dalībnieka iepriekšējā taksācijas gadā samaksāto VSAOI kopsummu pret vidējo nodarbināto personu skaitu, kurš izpilda Nolikuma 4.5.punktā noteikto prasību. Ja vairāki apvienības biedri atbilst Nolikuma 4.5.punktā noteiktajai prasībai, tad, vispirms, tiek aprēķināts katra apvienības biedra, kas izpilda Nolikuma 4.5.punktā noteikto prasību, iepriekšējā taksācijas gadā samaksātā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu, un tad, šo apvienības biedru vērtējums tiks summēts, un dalīts ar apvienības biedru skaitu, tādējādi, nosakot apvienības biedru vidējo rādītāju. 3) Ja pretendents vai apvienības dalībnieks, kurš izpilda Nolikuma 4.5.punktā noteikto prasību, ir reģistrēts ārvalstīs, piedāvājumam pievieno attiecīgās valsts kompetentās institūcijas izsniegtus dokumentus (nodrošinot tulkojumu valsts valodā), kas apliecina ārvalstu pretendenta vai apvienības dalībnieka iepriekšējā taksācijas gadā samaksāto VSAOI kopsummu pret pretendenta vidējo nodarbināto personu skaitu (skat. Nolikuma 4.20.punktu). | Precīzs punktu skaits | 5 |
Nr. | Veids | Skaits |
---|---|---|
1 | Saņemto pieteikumu skaits | |
2 | Saņemto piedāvājumu skaits | 3 |
3 | Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem | 2 |
3.1 | Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem | 0 |
3.2 | Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem | 1 |
3.3 | Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem | 1 |
4 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī | 0 |
5 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas | 0 |
6 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami | 0 |
7 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ | 0 |
8 | Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami | 0 |
9 | Elektroniski iesniegti piedāvājumi | 3 |
Valsts | Reģistrācijas numurs | Nosaukums |
---|---|---|
Latvija | 40003556833 | Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Baltic Restaurants Latvia" |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 45, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Precīzs punktu skaits | 45 |
Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./ B1max x 10, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvar | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 10, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | LPIA prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvar | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko LPIA kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B3 = B3vērt./ B3max x 10, kur: B3 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B3vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B3max – lielākais piedāvātais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | 100 % bioloģiskie produkti | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentiem, kuri visus Nolikuma 4.14.punktā un 5.pielikuma veidlapā norādītos produktus piedāvā ražotus atbilstoši BL metodēm, 100% apmērā no visas pasūtītājam nepieciešamās produktu masas. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.2 visos apakškritērijos tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 35 |
Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei, uzrāda viszemāko vērtību (Dvid. (min.)). 1) Vispirms, katrā piedāvājumā, tiek aprēķināts vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei pēc formulas: Dvid. = k1 + k2 + … +k9, kur: 9 Dvid. – vidējais attālums ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; k1 + k2 + … +k9 – ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietu attālumu summa (km) līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; 9 – ZPI prasībām atbilstošo produktu skaits pēc to veida: 1) piens; 2) kefīrs; 3) auzu pārslas (pilngraudu); 4) kviešu milti; 5) griķi; 6) cūkgaļa (atdzesēta); 7) burkāni; 8) galda bietes; 9) kartupeļi. Ja pretendents, viena produkta piegādes ietvaros, ir norādījis vairākus plānotos ražotājus vai audzētājus, Komisija aprēķinā piemēro tikai vienu – visgarāko, attālumu no produkta audzēšanas/ ražošanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas vietai. 2) Attiecīgi, tālāk punkti pretendentiem tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: D = Dvid. (min.)/ Dvid. (vērt.) x 15, kur: D – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Dvid. (min.) – aprēķinātais vidējais attālums (km) ar vismazāko vērtību no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; D vid. (vērt.) – vērtējamā pretendenta aprēķinātais vidējais attālums (km) no ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei. | Precīzs punktu skaits | 15 |
Kvalitāte | Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas | 1) Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram iepriekšējā taksācijas gadā samaksātā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu ir vislielākā, atbilstoši Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) publiskojamo datu bāzes datiem “Nodokļu maksātāju (komersantu) taksācijas gadā samaksāto VID administrēto nodokļu kopsummas”, kas piedāvājuma iesniegšanas termiņa pēdējā dienā pieejami VID tīmekļvietnē https://www6.vid.gov.lv/snk . Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: E = Evērt./ Emax x 5, kur E – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Evērt. – vērtējamā pretendenta VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu; Emax – lielākā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu. 2) Ja pretendents ir piegādātāju apvienība, tad Komisija vērtē tā apvienības dalībnieka iepriekšējā taksācijas gadā samaksāto VSAOI kopsummu pret vidējo nodarbināto personu skaitu, kurš izpilda Nolikuma 4.5.punktā noteikto prasību. Ja vairāki apvienības biedri atbilst Nolikuma 4.5.punktā noteiktajai prasībai, tad, vispirms, tiek aprēķināts katra apvienības biedra, kas izpilda Nolikuma 4.5.punktā noteikto prasību, iepriekšējā taksācijas gadā samaksātā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu, un tad, šo apvienības biedru vērtējums tiks summēts, un dalīts ar apvienības biedru skaitu, tādējādi, nosakot apvienības biedru vidējo rādītāju. 3) Ja pretendents vai apvienības dalībnieks, kurš izpilda Nolikuma 4.5.punktā noteikto prasību, ir reģistrēts ārvalstīs, piedāvājumam pievieno attiecīgās valsts kompetentās institūcijas izsniegtus dokumentus (nodrošinot tulkojumu valsts valodā), kas apliecina ārvalstu pretendenta vai apvienības dalībnieka iepriekšējā taksācijas gadā samaksāto VSAOI kopsummu pret pretendenta vidējo nodarbināto personu skaitu (skat. Nolikuma 4.20.punktu). | Precīzs punktu skaits | 5 |
Nr. | Veids | Skaits |
---|---|---|
1 | Saņemto pieteikumu skaits | |
2 | Saņemto piedāvājumu skaits | 3 |
3 | Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem | 2 |
3.1 | Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem | 0 |
3.2 | Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem | 1 |
3.3 | Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem | 1 |
4 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī | 0 |
5 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas | 0 |
6 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami | 0 |
7 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ | 0 |
8 | Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami | 0 |
9 | Elektroniski iesniegti piedāvājumi | 3 |
Valsts | Reģistrācijas numurs | Nosaukums |
---|---|---|
Latvija | 40003556833 | Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Baltic Restaurants Latvia" |