Iesniegšana ir elektroniska
| Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
|---|---|---|---|---|
| Kvalitāte | Izmantotie sertificētie produkti (A) | Produktu, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības (BL) vai Nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas (NPKS) vai Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas (LPIA) prasībām, skaits Komisija vērtē pretendenta norādīto informāciju Produktu sarakstā (nolikuma 6.pielikums) par produktiem (tikai par kartupeļiem, baltiem galviņkāpostiem, tomātiem, gurķiem), kurus pretendents izmantos ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanai un, kuri iekļauti Pasūtītāja izstrādātajās ēdienkartēs, un kuri atbilst BL vai NPKS, vai LPIA prasībām. Maksimālo punktu skaitu iegūst tas pretendents, kurš norādījis vismaz vienu atbilstošu produkta (kartupeļi, galviņkāposti, tomāti, gurķi) audzētāju katrā no 12 produkta pozīcijas sadaļām. Par katru atbilstošu produkta pozīcijas sadaļu pretendents saņem 1 (vienu) punktu. Punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas: K = Kver/Kmax x 30 K – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Kver – vērtējamā pretendenta piedāvāto BL vai NPKS, vai LPIA prasībām atbilstošo produktu pozīciju sadaļu skaits; Kmax – lielākais BL vai NPKS, vai LPIA prasībām, atbilstošo produktu pozīciju sadaļu skaits, kuru piedāvā kāds no pretendentiem. 30 – maksimālais punktu skaits šajā kritērijā. | Precīzs punktu skaits | 30 |
| Kvalitāte | Produktu piegāde videi draudzīgā veidā (B) | Tiek vērtētas visas Produkta saraksta produktu pozīcijas (kopā 11). Ēdināšanas pakalpojumā izmantoto pārtikas produktu piegāde veikta noteiktā Pasūtītāja paredzētā attāluma ietvaros no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas / ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei. Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts Pretendentam, kurš ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanai piegādās visvairāk Produktu sarakstā norādīto produktu (Nolikuma 6.pielikuma 2.kolonna) attiecīgajās produkta pozīciju 19 sadaļās videi draudzīgā veidā – ne vairāk kā 200 km (divi simti kilometru) attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei. Par katru no Produktu saraksta produkta pozīcijas sadaļām, kurā vismaz viena ražotāja produkts tiks piegādāts videi draudzīgā veidā - ne vairāk kā 200 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei, tiks piešķirts 1 punkts. Punktu skaitu aprēķina pēc šādas formulas: P = Pvēr/Pmax x 20, kur P – Pretendenta iegūtais punktu skaits; Pvēr – vērtējamā Pretendenta piedāvāto produktu pozīciju sadaļu skaits, kurās vismaz viena ražotāja produkta piegāde tiks veikta videi draudzīgā veidā – ne vairāk kā 200 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei; Pmax – vislielākais produktu pozīciju sadaļu skaits, kurās vismaz viena ražotāja produkta piegāde tiks veikta videi draudzīgā veidā – ne vairāk kā 200 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei, kurus piedāvā kāds no Pretendentiem. 20 – maksimālais punktu skaits šajā kritērijā. | Precīzs punktu skaits | 20 |
| Cena | Pakalpojuma kopējā cena EUR, bez PVN (C) | Piedāvājums ar zemāko cenu katrā Iepirkuma daļā saņem maksimāli iegūstamo punktu skaitu. Pārējie piedāvājumi tiek vērtēti, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas: viszemākā piedāvātā cena ÷ vērtējamā piedāvājuma cena x maksimālais punktu skaits. | Precīzs punktu skaits | 50 |
| Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
|---|---|---|---|---|
| Kvalitāte | Izmantotie sertificētie produkti (A) | Produktu, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības (BL) vai Nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas (NPKS) vai Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas (LPIA) prasībām, skaits Komisija vērtē pretendenta norādīto informāciju Produktu sarakstā (nolikuma 6.pielikums) par produktiem (tikai par kartupeļiem, baltiem galviņkāpostiem, tomātiem, gurķiem), kurus pretendents izmantos ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanai un, kuri iekļauti Pasūtītāja izstrādātajās ēdienkartēs, un kuri atbilst BL vai NPKS, vai LPIA prasībām. Maksimālo punktu skaitu iegūst tas pretendents, kurš norādījis vismaz vienu atbilstošu produkta (kartupeļi, galviņkāposti, tomāti, gurķi) audzētāju katrā no 12 produkta pozīcijas sadaļām. Par katru atbilstošu produkta pozīcijas sadaļu pretendents saņem 1 (vienu) punktu. Punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas: K = Kver/Kmax x 30 K – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Kver – vērtējamā pretendenta piedāvāto BL vai NPKS, vai LPIA prasībām atbilstošo produktu pozīciju sadaļu skaits; Kmax – lielākais BL vai NPKS, vai LPIA prasībām, atbilstošo produktu pozīciju sadaļu skaits, kuru piedāvā kāds no pretendentiem. 30 – maksimālais punktu skaits šajā kritērijā. | Precīzs punktu skaits | 30 |
| Kvalitāte | Produktu piegāde videi draudzīgā veidā (B) | Tiek vērtētas visas Produkta saraksta produktu pozīcijas (kopā 11). Ēdināšanas pakalpojumā izmantoto pārtikas produktu piegāde veikta noteiktā Pasūtītāja paredzētā attāluma ietvaros no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas / ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei. Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts Pretendentam, kurš ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanai piegādās visvairāk Produktu sarakstā norādīto produktu (Nolikuma 6.pielikuma 2.kolonna) attiecīgajās produkta pozīciju 19 sadaļās videi draudzīgā veidā – ne vairāk kā 200 km (divi simti kilometru) attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei. Par katru no Produktu saraksta produkta pozīcijas sadaļām, kurā vismaz viena ražotāja produkts tiks piegādāts videi draudzīgā veidā - ne vairāk kā 200 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei, tiks piešķirts 1 punkts. Punktu skaitu aprēķina pēc šādas formulas: P = Pvēr/Pmax x 20, kur P – Pretendenta iegūtais punktu skaits; Pvēr – vērtējamā Pretendenta piedāvāto produktu pozīciju sadaļu skaits, kurās vismaz viena ražotāja produkta piegāde tiks veikta videi draudzīgā veidā – ne vairāk kā 200 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei; Pmax – vislielākais produktu pozīciju sadaļu skaits, kurās vismaz viena ražotāja produkta piegāde tiks veikta videi draudzīgā veidā – ne vairāk kā 200 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz ēdināšanas vietas adresei, kurus piedāvā kāds no Pretendentiem. 20 – maksimālais punktu skaits šajā kritērijā. | Precīzs punktu skaits | 20 |
| Cena | Pakalpojuma kopējā cena EUR, bez PVN (C) | Piedāvājums ar zemāko cenu katrā Iepirkuma daļā saņem maksimāli iegūstamo punktu skaitu. Pārējie piedāvājumi tiek vērtēti, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas: viszemākā piedāvātā cena ÷ vērtējamā piedāvājuma cena x maksimālais punktu skaits. | Precīzs punktu skaits | 50 |