Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Kritērijs Nr.1_skat. Nolikuma 18.3.apakšpunktu | Pretendenta Finanšu piedāvājumā norādītā kopējā cena | Precīza procentuālā attiecība | 50 |
Kvalitāte | Kritērijs Nr.2_skat. Nolikuma 18.4.apakšpunktu | Bioloģiskās lauksaimniecības shēmai, nacionālās pārtikas kvalitātes shēmai vai lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas sistēmai atbilstošu produktu īpatsvars | Precīza procentuālā attiecība | 45 |
Izmaksas | Kritērijs Nr.3_skat. Nolikuma 18.5.apakšpunktu | Attālums no Pretendenta ēdienu pagatavošanas vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietai | Precīza procentuālā attiecība | 5 |
Nr. | Veids | Skaits |
---|---|---|
1 | Saņemto pieteikumu skaits | |
2 | Saņemto piedāvājumu skaits | 3 |
3 | Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem | 2 |
3.1 | Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem | 0 |
3.2 | Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem | 2 |
3.3 | Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem | 0 |
4 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī | 0 |
5 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas | 0 |
6 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami | 0 |
7 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ | 0 |
8 | Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami | 0 |
9 | Elektroniski iesniegti piedāvājumi | 3 |