Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Apraksts |
---|---|
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Pretendenta finanšu piedāvājumā norādītā kopējā līgumcena EUR bez PVN (A) | A) Kopējā piedāvātā līgumcena EUR bez PVN - Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis zemāko kopējo līgumcenu. Pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, ievērojot proporcionalitātes principu, punktu skaitu aprēķinot pēc formulas: C = Czem/Cver x 50, kur: C – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Czem – zemākā pusdienu cena, kuru piedāvā kāds no pretendentiem; Cver – vērtējamā pretendenta piedāvātā pusdienu cena. | Maksimālais punktu skaits | 50 |
Kvalitāte | Ēdināšanas pakalpojums, ievērojot produktu kvalitātes prasības (B) | (B) Produktu, kuri atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām, daudzums tiek noteikts, ņemot vērā pretendentu piedāvājumos iekļauto informāciju par BL, NPKS vai LPIA prasībām atbilstošajiem produktiem, kurus pretendents izmantos ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanai. | Maksimālais punktu skaits | 30 |
Kvalitāte | Ēdināšanas pakalpojums, ievērojot videi draudzīgas piegādes (C | (C) BL, NPKS, LPIA produktu piegāde – tās draudzīgums videi, samazinot vides piesārņojumu un ceļa infrastruktūras slodzi. Punktus piešķir tikai par tiem par BL, NPKS, LPIA produktiem, kuri atbilst Nolikuma 10.pielikuma noteiktajiem nosacījumiem: | Minimālais punktu skaits | 20 |
Pasta iela 37, Jelgava, LV-3001, LV005, Latvija
Pretendentam pēc savas izvēles jāizveido personālsabiedrība vai jāslēdz sabiedrības līgums