Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Vērtēšanas kritērijis 1. daļai | Kritērijs saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma noteikšanai 1. daļā: saskaņā ar piedāvājuma izvēles kritērijiem un to skaitliskajām vērtībām katrā daļā. Komisija izvērtē piedāvāto cenu attiecīgajā daļā, izmantojot Nolikuma pielikumā Nr. 8 norādītās skaitliskās vērtības. Nosakot punktu skaitu, ņem vērā 2 (divus) ciparus aiz komata. Pretendents kurš iegūst vislielāko punktu skaitu tiek atzīts par saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma iesniedzēju. Komisija izvērtē piedāvājuma cenu 1. daļā izmantojot šādu formulu: Zemākā cena / Faktiskā cena x Max punkti, kur Zemākā cena – zemākā piedāvātā kopējā līgumcena; Faktiskā cena – vērtējamā piedāvājuma kopējā līgumcena; Max punkti – maksimālais punktu skaits, ko pretendents var iegūt katrā noteiktajā kritērijā (Nolikuma pielikumā Nr. 8). | Precīzs punktu skaits | 100 |
Hipokrāta ielā 2, Rīga, LV-1079, LV006, Latvija
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Vērtēšanas kritērijis 2. daļai | Kritērijs saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma noteikšanai 2. daļā: piedāvājums ar viszemāko kopējo cenu EUR bez PVN. |
Hipokrāta ielā 2, Rīga, LV-1079, LV006, Latvija
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Vērtēšanas kritērijis 3. daļai | Kritērijs saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma noteikšanai 3. daļā: saskaņā ar piedāvājuma izvēles kritērijiem un to skaitliskajām vērtībām katrā daļā. Komisija izvērtē piedāvāto cenu attiecīgajā daļā, izmantojot Nolikuma pielikumā Nr. 8 norādītās skaitliskās vērtības. Nosakot punktu skaitu, ņem vērā 2 (divus) ciparus aiz komata. Pretendents kurš iegūst vislielāko punktu skaitu tiek atzīts par saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma iesniedzēju. Komisija izvērtē piedāvājuma cenu 3. daļā izmantojot šādu formulu: Zemākā cena / Faktiskā cena x Max punkti, kur Zemākā cena – zemākā piedāvātā kopējā līgumcena; Faktiskā cena – vērtējamā piedāvājuma kopējā līgumcena; Max punkti – maksimālais punktu skaits, ko pretendents var iegūt katrā noteiktajā kritērijā (Nolikuma pielikumā Nr. 8). | Precīzs punktu skaits | 100 |
Hipokrāta ielā 2, Rīga, LV-1079, LV006, Latvija
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Vērtēšanas kritērijis 4. daļai | Kritērijs saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma noteikšanai 4. daļā: piedāvājums ar viszemāko kopējo cenu EUR bez PVN. |
Hipokrāta ielā 2, Rīga, LV-1079, LV006, Latvija
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Vērtēšanas kritērijis 5. daļai | Kritērijs saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma noteikšanai 5. daļā: piedāvājums ar viszemāko kopējo cenu EUR bez PVN. |
Hipokrāta ielā 2, Rīga, LV-1079, LV006, Latvija