Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Izmaksas | Piedāvājuma cena C | Kritērija Nr. 1 “Piedāvājuma cena” aprēķina metodika: Maksimālo punktu skaitu 40 punkti piešķir piedāvājumam ar zemāko procenta likmi. Pārējo piedāvājumu saimnieciskā izdevīguma punktus aprēķina saskaņā ar formulu: C = Czem/Cpied x 40 kur, Czem – zemākā piedāvātā procenta likme; Cpied – vērtējamā piedāvājumā piedāvātā procenta likme. | Precīzs punktu skaits | 40 |
Kvalitāte | Piedāvājuma kvalitāte Q* | Kritērija Nr. 2 “Piedāvājuma kvalitāte” aprēķina metodika: Piedāvājuma saimnieciskā izdevīguma punktus šai kritērijā aprēķina saskaņā ar formulu: Q=Q1+Q2 kur, Q – Pretendenta piedāvājumam kvalitātes kritērijā piešķirto punktu kopsumma (maksimālais punktu skaits – 60); Q1 – Pretendenta piedāvājumam kvalitātes kritērija apakškritērijā Q1 piešķirtais punktu skaits (maksimālais punktu skaits – 30); Q2 – Pretendenta piedāvājumam kvalitātes kritērija apakškritērijā Q2 piešķirtais punktu skaits (maksimālais punktu skaits – 30). | Precīzs punktu skaits | 60 |