Cena
|
Cena EUR, bez PVN
|
Maksimālo punktu skaitu var iegūt Pretendents, kurš piedāvājis viszemāko cenu EUR, bez PVN.
C = Czem/Cvert x 50, kur
C – iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Czem – zemākā piedāvātā cena EUR, bez PVN;
Cvert – vērtējamā piedāvājuma piedāvātā cena;
50– maksimālais punktu skaits šajā kritērijā.
Pretendentiem piešķirtais punktu skaits var būt vienāds.
|
Precīzs punktu skaits
|
50
|
Kvalitāte
|
Piena un kefīra atbilstība BL prasībām
|
Vairāk kā 50% no visas piena un kefīra masas vai vērtības, ko paredzēts izmantot ēdināšanas pakalpojumā, atbilst BL prasībām.
Pretendentam tiek piešķirti 0,36 punkti par katru 1 (vienu) procentu, kas pārsniedz minimāli prasītos 50 % no abām 7.pielikuma 2.tabulā norādītajām pozīcijām, t.i., gan kefīra, gan piena masas vai vērtības. Pretendentam jāņem vērā, ka abas pozīcijas ir jāpiegādā vienādā apjomā visā līguma darbības laikā. Ja pretendents piedāvā piegādāt precīzi 50 % katrā no abām pozīcijām, tad attiecīgi šajā kritērijā viņš saņem 0 punktus.
Punkti tiks vērtēti atbilstoši tam, ko pretendents norādījis nolikuma 7.pielikuma 2. tabulā.
Punkti tiek aprēķināti saskaņā ar formulu:
K1 = katrs 1 (viens) procents virs 50 % × 0,36 punkti.
Kur:
K1 – kritērija novērtējuma rezultāts.
Piemērs: pretendents piedāvā piegādāt 64 % abās norādītajās pozīcijās, tātad:
1) 64%-50%=14 % vairāk nekā prasītais minimālais apjoms;
2) 14 × 0,36 = 5,04 punkti.
Respektīvi pretendents šādā konkrētā gadījumā saņem attiecīgajā kritērijā 5,04 punktus no iespējamajiem 18 punktiem.
|
Precīzs punktu skaits
|
18
|
Kvalitāte
|
Auzu pārslu un griķu atbilstība BL prasībām
|
Vairāk kā 20% no visas auzu pārslu un griķu masas vai vērtības, ko paredzēts izmantot ēdināšanas pakalpojumā, atbilst BL prasībām.
Pretendentam tiek piešķirti 0,2125 punkti par katru 1 (vienu) procentu, kas pārsniedz minimāli prasītos 20 % no abām 7.pielikuma 4.tabulā norādītajām pozīcijām, t.i., gan auzu pārslas, gan griķi. Pretendentam jāņem vērā, ka abas pozīcijas ir jāpiegādā vienādā apjomā visā līguma darbības laikā. Ja pretendents piedāvā piegādāt precīzi 20 % katrā no abām pozīcijām, tad attiecīgi šajā kritērijā viņš saņem 0 punktus.
Punkti tiks vērtēti atbilstoši tam, ko pretendents norādījis nolikuma 7.pielikuma 4 tabulā.
Punkti tiek aprēķināti saskaņā ar formulu:
K2 = katrs 1 (viens) procents virs 20 % × 0,2125 punkti.
Kur:
K2 – kritērija novērtējuma rezultāts.
Piemērs: pretendents piedāvā piegādāt 78 % abās norādītajās pozīcijās, tātad:
1) 78%-20%=58 % vairāk nekā prasītais minimālais apjoms;
2) 58 × 0,2125 = 12,325 punkti.
Respektīvi pretendents šādā konkrētā gadījumā saņem attiecīgajā kritērijā 12,325 punktus no iespējamajiem 17 punktiem.
|
Precīzs punktu skaits
|
17
|
Kvalitāte
|
NPKS, BL vai LPIA prasībām atbilstošie produkti
|
Pārtikas produktu kvalitāte – NPKS, BL vai LPIA prasībām atbilstoši produkti - ēdināšanas pakalpojumā izmantotie NPKS, BL, LPIA shēmas vai tās produktu kvalitātes rādītāju prasībām atbilstoši produkti, kurus pretendents izvēlas piedāvāt papildus un tādā apjomā, kādā pretendents tos ir norādījis.
Pretendentam tiek piešķirts 0,15 punkts par katru 1 (vienu) procentu, ko pretendents piedāvā piegādāt no visām nolikuma 7.pielikuma “Produktu saraksts, kuri atbilst NPKS, BL vai LPIA prasībām” 8.tabulā norādītajām 10 pozīcijām. Pretendentam jāņem vērā, ka visas 10 pozīcijas ir jāpiegādā vienādā apjomā un ka netiek piešķirti papildus punkti, ja kāda pozīcija vienlaikus ir gan BL, NPKS un/vai LPIA produkts.
Ja pretendents izvēlas nepiedāvāt 7.pielikuma “Produktu saraksts, kuri atbilst NPKS, BL vai LPIA prasībām” 8.tabulā minētos produktus, tad attiecīgi šajā kritērijā viņš saņem 0 punktus.
Punkti tiek aprēķināti saskaņā ar formulu:
K3 = katrs 1 (viens) procents virs 0 % × 0,15 punkts.
Kur:
K3 – kritērija novērtējuma rezultāts.
Piemērs: pretendents piedāvā piegādāt 46 % visās norādītajās 10 pozīcijās, ņemot vērā, ka katra pozīcija, t.i., āboli, bumbieri, burkāni, galviņkāposti, gurķi, ķirbji, sarkanās galda bietes, ķiploki, tomāti un olas, visā līguma darbības laikā tiek piegādāti šādā apjomā, tātad:
1) 46 % vairāk nekā 0 %;
2) 46 × 0,15 = 6,9 punkti.
Respektīvi pretendents šādā konkrētā gadījumā saņem attiecīgajā kritērijā 6,9 punktus no iespējamajiem 15 punktiem.
|
Precīzs punktu skaits
|
15
|