Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 45, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Precīzs punktu skaits | 45 |
Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./ B1max x 10, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 10, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | LPIA prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko LPIA kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B3 = B3vērt./ B3max x 10, kur: B3 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B3vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B3max – lielākais piedāvātais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | 100 % bioloģiskie produkti | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentiem, kuri visus Nolikuma 4.14.punktā un 5.pielikuma veidlapā norādītos produktus piedāvā ražotus atbilstoši BL metodēm, 100% apmērā no visas pasūtītājam nepieciešamās produktu masas. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.2 visos apakškritērijos tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 35 |
Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei, uzrāda viszemāko vērtību (Dvid. (min.)). Vispirms, katrā piedāvājumā, tiek aprēķināts vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei pēc formulas: Dvid. = k1 + k2 + … +k9, kur: 9 Dvid. – vidējais attālums ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; k1 + k2 + … +k9–ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietu attālumu summa (km) līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; 9–ZPI prasībām atbilstošo produktu skaits pēc to veida. Attiecīgi, tālāk punkti pretendentiem tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: D = Dvid. (min.)/ Dvid. (vērt.) x 15, kur: D – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Dvid. (min.) – aprēķinātais vidējais attālums (km) ar vismazāko vērtību no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; D vid. (vērt.)–vērtējamā pretendenta aprēķinātais vidējais attālums (km) no ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei. | Precīzs punktu skaits | 15 |
Izmaksas | Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram iepriekšējā taksācijas gadā samaksātā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu ir vislielākā, atbilstoši Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) publiskojamo datu bāzes datiem “Nodokļu maksātāju (komersantu) taksācijas gadā samaksāto VID administrēto nodokļu kopsummas”, kas piedāvājuma iesniegšanas termiņa pēdējā dienā pieejami VID tīmekļvietnē https://www6.vid.gov.lv/snk . Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: E = Evērt./ Emax x 5, kur E – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Evērt. – vērtējamā pretendenta VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu; Emax – lielākā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu. | Precīzs punktu skaits | 5 |
Nr. | Veids | Skaits |
---|---|---|
1 | Saņemto pieteikumu skaits | |
2 | Saņemto piedāvājumu skaits | 0 |
3 | Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem | 0 |
3.1 | Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem | 0 |
3.2 | Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem | 0 |
3.3 | Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem | 0 |
4 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī | 0 |
5 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas | 0 |
6 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami | 0 |
7 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ | 0 |
8 | Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami | 0 |
9 | Elektroniski iesniegti piedāvājumi | 0 |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 45, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Precīzs punktu skaits | 45 |
Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./ B1max x 10, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 10, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | LPIA prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko LPIA kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B3 = B3vērt./ B3max x 10, kur: B3 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B3vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B3max – lielākais piedāvātais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | 100 % bioloģiskie produkti | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentiem, kuri visus Nolikuma 4.14.punktā un 5.pielikuma veidlapā norādītos produktus piedāvā ražotus atbilstoši BL metodēm, 100% apmērā no visas pasūtītājam nepieciešamās produktu masas. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.2 visos apakškritērijos tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 35 |
Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei, uzrāda viszemāko vērtību (Dvid. (min.)). Vispirms, katrā piedāvājumā, tiek aprēķināts vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei pēc formulas: Dvid. = k1 + k2 + … +k9, kur: 9 Dvid. – vidējais attālums ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; k1 + k2 + … +k9–ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietu attālumu summa (km) līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; 9–ZPI prasībām atbilstošo produktu skaits pēc to veida. Attiecīgi, tālāk punkti pretendentiem tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: D = Dvid. (min.)/ Dvid. (vērt.) x 15, kur: D – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Dvid. (min.) – aprēķinātais vidējais attālums (km) ar vismazāko vērtību no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; D vid. (vērt.)–vērtējamā pretendenta aprēķinātais vidējais attālums (km) no ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei. | Precīzs punktu skaits | 15 |
Izmaksas | Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram iepriekšējā taksācijas gadā samaksātā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu ir vislielākā, atbilstoši Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) publiskojamo datu bāzes datiem “Nodokļu maksātāju (komersantu) taksācijas gadā samaksāto VID administrēto nodokļu kopsummas”, kas piedāvājuma iesniegšanas termiņa pēdējā dienā pieejami VID tīmekļvietnē https://www6.vid.gov.lv/snk . Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: E = Evērt./ Emax x 5, kur E – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Evērt. – vērtējamā pretendenta VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu; Emax – lielākā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu. | Precīzs punktu skaits | 5 |
Nr. | Veids | Skaits |
---|---|---|
1 | Saņemto pieteikumu skaits | |
2 | Saņemto piedāvājumu skaits | 0 |
3 | Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem | 0 |
3.1 | Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem | 0 |
3.2 | Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem | 0 |
3.3 | Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem | 0 |
4 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī | 0 |
5 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas | 0 |
6 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami | 0 |
7 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ | 0 |
8 | Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami | 0 |
9 | Elektroniski iesniegti piedāvājumi | 0 |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 45, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Precīzs punktu skaits | 45 |
Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./ B1max x 10, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 10, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | LPIA prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko LPIA kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B3 = B3vērt./ B3max x 10, kur: B3 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B3vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B3max – lielākais piedāvātais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | 100 % bioloģiskie produkti | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentiem, kuri visus Nolikuma 4.14.punktā un 5.pielikuma veidlapā norādītos produktus piedāvā ražotus atbilstoši BL metodēm, 100% apmērā no visas pasūtītājam nepieciešamās produktu masas. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.2 visos apakškritērijos tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 35 |
Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei, uzrāda viszemāko vērtību (Dvid. (min.)). Vispirms, katrā piedāvājumā, tiek aprēķināts vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei pēc formulas: Dvid. = k1 + k2 + … +k9, kur: 9 Dvid. – vidējais attālums ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; k1 + k2 + … +k9–ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietu attālumu summa (km) līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; 9–ZPI prasībām atbilstošo produktu skaits pēc to veida. Attiecīgi, tālāk punkti pretendentiem tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: D = Dvid. (min.)/ Dvid. (vērt.) x 15, kur: D – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Dvid. (min.) – aprēķinātais vidējais attālums (km) ar vismazāko vērtību no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; D vid. (vērt.)–vērtējamā pretendenta aprēķinātais vidējais attālums (km) no ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei. | Precīzs punktu skaits | 15 |
Izmaksas | Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram iepriekšējā taksācijas gadā samaksātā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu ir vislielākā, atbilstoši Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) publiskojamo datu bāzes datiem “Nodokļu maksātāju (komersantu) taksācijas gadā samaksāto VID administrēto nodokļu kopsummas”, kas piedāvājuma iesniegšanas termiņa pēdējā dienā pieejami VID tīmekļvietnē https://www6.vid.gov.lv/snk . Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: E = Evērt./ Emax x 5, kur E – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Evērt. – vērtējamā pretendenta VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu; Emax – lielākā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu. | Precīzs punktu skaits | 5 |
Nr. | Veids | Skaits |
---|---|---|
1 | Saņemto pieteikumu skaits | |
2 | Saņemto piedāvājumu skaits | 0 |
3 | Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem | 0 |
3.1 | Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem | 0 |
3.2 | Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem | 0 |
3.3 | Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem | 0 |
4 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī | 0 |
5 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas | 0 |
6 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami | 0 |
7 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ | 0 |
8 | Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami | 0 |
9 | Elektroniski iesniegti piedāvājumi | 0 |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Ēdināšanas izmaksas (EUR bez PVN) dienā 1 personai | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko cenu (EUR bez PVN) 1 personas ēdināšanai dienā. Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: A = Azem./ Avērt. x 45, kur: A – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Azem. – zemākā piedāvātā cena; Avērt. – vērtējamā pretendenta piedāvātā cena. | Precīzs punktu skaits | 45 |
Kvalitāte | BL prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko BL kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B1 = B1vērt./ B1max x 10, kur: B1 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B1vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu; B1max – lielākais piedāvātais BL kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko NPKS kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B2 = B2vērt./ B2max x 10, kur: B2 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B2vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B2max – lielākais piedāvātais NPKS kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | LPIA prasībām atbilstošo papildu produktu īpatsvars | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis vislielāko LPIA kvalitātes prasībām atbilstošo papildu produktu daudzumu (kg). Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: B3 = B3vērt./ B3max x 10, kur: B3 – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; B3vērt. – vērtējamā pretendenta piedāvājumā norādītais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg); B3max – lielākais piedāvātais LPIA kvalitātes prasībām atbilstošais papildu produktu daudzumu (kg). Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.3 tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 10 |
Kvalitāte | 100 % bioloģiskie produkti | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentiem, kuri visus Nolikuma 4.14.punktā un 5.pielikuma veidlapā norādītos produktus piedāvā ražotus atbilstoši BL metodēm, 100% apmērā no visas pasūtītājam nepieciešamās produktu masas. Kritērija neizpildes gadījumā, tiek piešķirti 0 punkti. Kritērija izpildes gadījumā, kritērijā Nr.2 visos apakškritērijos tiek piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 35 |
Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei, uzrāda viszemāko vērtību (Dvid. (min.)). Vispirms, katrā piedāvājumā, tiek aprēķināts vidējais attālums (km) no ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietām līdz pakalpojuma sniegšanas adresei pēc formulas: Dvid. = k1 + k2 + … +k9, kur: 9 Dvid. – vidējais attālums ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; k1 + k2 + … +k9–ZPI prasībām atbilstošo produktu ražošanas/ audzēšanas vietu attālumu summa (km) līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; 9–ZPI prasībām atbilstošo produktu skaits pēc to veida. Attiecīgi, tālāk punkti pretendentiem tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: D = Dvid. (min.)/ Dvid. (vērt.) x 15, kur: D – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Dvid. (min.) – aprēķinātais vidējais attālums (km) ar vismazāko vērtību no produktu ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei; D vid. (vērt.)–vērtējamā pretendenta aprēķinātais vidējais attālums (km) no ražošanas/ audzēšanas vietas līdz pakalpojuma sniegšanas adresei. | Precīzs punktu skaits | 15 |
Izmaksas | Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas | Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kuram iepriekšējā taksācijas gadā samaksātā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu ir vislielākā, atbilstoši Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk – VID) publiskojamo datu bāzes datiem “Nodokļu maksātāju (komersantu) taksācijas gadā samaksāto VID administrēto nodokļu kopsummas”, kas piedāvājuma iesniegšanas termiņa pēdējā dienā pieejami VID tīmekļvietnē https://www6.vid.gov.lv/snk . Attiecīgi, pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, aprēķinot pēc formulas: E = Evērt./ Emax x 5, kur E – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; Evērt. – vērtējamā pretendenta VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu; Emax – lielākā VSAOI kopsumma pret vidējo nodarbināto personu skaitu. | Precīzs punktu skaits | 5 |
Nr. | Veids | Skaits |
---|---|---|
1 | Saņemto pieteikumu skaits | |
2 | Saņemto piedāvājumu skaits | 0 |
3 | Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem | 0 |
3.1 | Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem | 0 |
3.2 | Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem | 0 |
3.3 | Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem | 0 |
4 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī | 0 |
5 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas | 0 |
6 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami | 0 |
7 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ | 0 |
8 | Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami | 0 |
9 | Elektroniski iesniegti piedāvājumi | 0 |