Kvalitāte
|
Bioloģiskās lauksaimniecības (BL) produktu daudzums
|
Piedāvājumam tiek piešķirti punkti, ja piedāvājumā ir ietverti produkti, kas atbilst bioloģiskās lauksaimniecības prasībām.
Maksimālais punktu skaits (15) tiek piešķirts piedāvājumam, kurā ir lielākais produktu īpatsvars %, kas ir sertificēti BL, bet pārējiem piedāvājumiem piešķirtie punkti tiek aprēķināti saskaņā ar formulu:
KBL= 15 x KV/KVmax , kur
KBL – kritērija novērtējuma rezultāts;
15 – kritērijam maksimālais noteiktais iegūstamo punktu skaits;
KV – vērtējamā pretendenta piedāvājumā piedāvātais produktu īpatsvars %, kas ir sertificēti BL;
KVmax– lielākais no pretendentiem piedāvātais produktu īpatsvars %, kas sertificēti BL.
|
Maksimālais punktu skaits
|
15
|
Kvalitāte
|
Nacionālajai pārtikas kvalitātes shēmas (NPKS) produktu daudzums
|
Piedāvājumam tiek piešķirti punkti, ja piedāvājumā ir ietverti produkti, kas atbilst Nacionālajai pārtikas kvalitātes shēmai.
Maksimālais punktu skaits (10) tiek piešķirts piedāvājumam, kurā ir lielākais produktu īpatsvars %, kas ir sertificēti NPKS, bet pārējiem piedāvājumiem piešķirtie punkti tiek aprēķināti saskaņā ar formulu:
KNPKS = 10 x KV/KVmax , kur
KNPKS – kritērija novērtējuma rezultāts;
10 – kritērijam maksimālais noteiktais iegūstamo punktu skaits;
KV – vērtējamā pretendenta piedāvājumā piedāvātais produktu īpatsvars %, kas ir sertificēti NPKS;
KVmax– lielākais no pretendentiem piedāvātais produktu īpatsvars %, kas sertificēti NPKS.
|
Maksimālais punktu skaits
|
10
|
Kvalitāte
|
Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas (LPIA) prasībām atbilstošo produktu daudzums
|
Piedāvājumam tiek piešķirti punkti, ja piedāvājumā ir ietverti produkti, kas atbilst Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas prasībām.
Maksimālais punktu skaits (10) tiek piešķirts piedāvājumam, kurā ir lielākais produktu īpatsvars %, kuriem ir akreditētas institūcijas izsniegts apliecinājums par produktu kvalitātes rādītājiem, kas atbilst LPIA, bet pārējiem piedāvājumiem piešķirtie punkti tiek aprēķināti saskaņā ar formulu:
KLPIA = 10 x KV*/KVmax*, kur
KLPIA – kritērija novērtējuma rezultāts;
10 – kritērijam maksimālais noteiktais iegūstamo punktu skaits;
KV – vērtējamā pretendenta piedāvājumā piedāvātais produktu īpatsvars %, kuriem ir akreditētas institūcijas izsniegts apliecinājums par produktu kvalitātes rādītājiem, kas atbilst LPIA;
KVmax– lielākais no pretendentiem piedāvātais produktu īpatsvars %, kuriem ir akreditētas institūcijas izsniegts apliecinājums par produktu kvalitātes rādītājiem, kas atbilst LPIA.
|
Maksimālais punktu skaits
|
10
|
Kvalitāte
|
BL, NPKS, LPIA produktu piegāde
|
Punktus piešķir tikai par tiem par BL, NPKS, LPIA produktiem, kuri atbilst Nolikuma 4.2.1.6. – 4.2.1.8.punktos noteiktajiem nosacījumiem.
Atkarībā no BL, NPKS, LPIA produkta piegādes attāluma no pārtikas produktu izcelsmes (tikai audzēšanas/ražošanas) vietas līdz pasūtītāja norādītajai vietai – Kooperatīva iela 6, Preiļi, 7.pielikuma 11.kolonna tiek aizpildīta šādā kārtībā:
no 1 līdz 65 km – 5 punkti;
no 66 līdz 130 km – 4 punkti;
no 131līdz 195 km – 3 punkti;
no 196 līdz 260 km – 2 punkti;
no 261 līdz 400 km – 1 punkts.
BL, NPKS, LPIA produktu saraksta 11.kolonnas punkti tiek summēti.
Šajā kritērijā maksimālo punktu skaitu (15) Komisija piešķir attiecīgās Iepirkuma daļas piedāvājumam, kurš ieguvis lielāko punktu skaitu BL, NPKS, LPIA produktu saraksta 11.kolonnas punktu kopsummā.
Pārējiem piedāvājumiem punkti tiek piešķirti, ievērojot proporcionalitātes principu, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas:
V = Vver/Vmax x 15, kur
V – iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Vver – vērtējamā attiecīgās Iepirkuma daļas piedāvājuma BL, NPKS, LPIA produktu saraksta 11.kolonnas punktu kopsumma;
Vmax – lielākā attiecīgās Iepirkuma daļas piedāvājuma BL, NPKS, LPIA produktu saraksta 11.kolonnas punktu kopsumma;
15 – maksimālais punktu skaits šajā kritērijā.
|
Maksimālais punktu skaits
|
15
|
Cena
|
Cena vienam 7.-12.klašu izglītojamajam pusdienām vienā dienā
|
Maksimālais punktu skaits tiek piešķirts pretendentam, kurš attiecīgajā Iepirkuma daļā piedāvājis vidējo zemāko pusdienu cenu. Pārējiem pretendentiem punkti tiek piešķirti, ievērojot proporcionalitātes principu, punktu skaitu aprēķinot pēc formulas:
C = Czem/Cver x 35, kur:
C – pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Czem – zemākā vidējā pusdienu cena, kuru piedāvā kāds no attiecīgās Iepirkuma daļas pretendentiem;
Cver – vērtējamā pretendenta piedāvātā vidējā pusdienu cena attiecīgajā Iepirkuma daļā;
35 – maksimālais punktu skaits šajā kritērijā.
|
Maksimālais punktu skaits
|
35
|
Kvalitāte
|
Komplekso pusdienu piedāvājuma varianti
|
vērtējot, vai saskaņā ar darba organizācijas aprakstu pretendents, sniedzot ēdināšanas pakalpojumu, nodrošinās komplekso pusdienu variantus, piedāvājot izglītojamajiem, kuri ēdienu saņem pie ēdnīcas letes, ēdienu veidus:
1 punkti – ja pretendents nodrošinās 1.variantā norādīto komplekso pusdienu variantus,
7 punkti – ja pretendents nodrošinās 2.variantā norādīto komplekso pusdienu variantus,
15 punkti – ja pretendents nodrošinās 3.variantā norādīto komplekso pusdienu variantus.
|
Maksimālais punktu skaits
|
15
|