Kvalitāte
|
Pārtikas produktu kvalitātes kritērijs atbilstoši nacionālajai pārtikas kvalitātes shēmai - B
|
Maksimālo punktu skaitu (20) piešķir Pretendenta piedāvājumam, kurā iekļauts lielākais Pakalpojumā izmantojamo, nacionālajai pārtikas kvalitātes shēmai (NKPS) atbilstošo produktu apjoms, kas pārsniedz tehniskajā specifikācijā norādīto minimālo apjomu.
Punktus piešķir par tiem Pretendenta tehniskajā piedāvājumā Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu sarakstā (iesniegts atbilstoši nolikuma 5.pielikumā pievienotajai veidlapai 4.tabulā) norādītajiem NPKS pārtikas produktiem, kurus Pretendents piedāvā papildus tiem NPKS produktiem, kas no Pasūtītāja puses noteikti kā obligāti Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu saraksta 2. tabulā (nolikuma 5.pielikums).
Pārējiem Pretendentu piedāvājumiem punktus piešķir, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas:
B = Bvērt/Bliel x 20, kur
B – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Bliel – lielākais Pretendentu piedāvājumā norādīto un NKPS atbilstošo produktu apjoms;
Bvērt – vērtējamā Pretendenta piedāvājumā norādīto un NKPS atbilstošo produktu apjoms.
|
Precīza procentuālā attiecība
|
20
|
Kvalitāte
|
Ēdiena gatavošanai izmantoto produktu daudzveidība piedāvātajā ēdienkartē – C
|
Maksimālais kopējais punktu skaits – 10, kas veidojas no:
C= C1+C2+C3
C1 - brokastu daudzveidība – 2,5 punkti.
Dažādu silto ēdienu veidu izmantošana brokastu ēdienkartē vienas nedēļas (7 dienu) ietvaros.
Maksimālo punktu skaitu (2,5) piešķir, ja piedāvātajā ēdienkartē vienas nedēļas (7 dienu) ietvaros tiek izmantoti visi minētie silto ēdienu veidi: putra, omlete, pankūkas, vārītas vai ceptas olas, karstmaizes vai sacepums. 0,5 punkti tiek piešķirti par katra minētā ēdienu veida izmantošanu vienas nedēļas ietvaros.
C2 - pusdienu daudzveidība – 4,5 punkti
C2=C21+C22
C21 - Dažāda veida gaļu izmantošana pusdienu ēdienkartē - 3 punkti. Maksimālo punktu skaitu (3) piešķir, ja 12 dienu ietvaros tiek izmantoti visi minētie gaļu veidi: vista, liellops, cūkgaļa, zivs, gaļas subprodukti vai cita veida gaļa.
0,5 punkti tiek piešķirti par katra minētā gaļas veida izmantošanu 12 dienu ietvaros.
Piezīme: Ēdieni, kuru sastāvā izmantoti vairāki gaļas veidi, piemēram, kotlete no jauktas cūkgaļas un liellopa gaļas maltās gaļas tiek vērtēta kā cita veida gaļa.
C22 - Piedevu daudzveidība pusdienu ēdienkartē – 1,5
Maksimālo punktu skaitu (1,5) piešķir, ja nedēļas (7 dienu) ietvaros tiek izmantoti visi minēto piedevu veidi: dārzeņi, kartupeļi, makaroni, griķi, rīsi un cita veida piedevas (piemēram, citu neminētu graudaugu ēdieni, pākšaugi u.c.)
0,25 punkts tiek piešķirti par katras minētās piedevas izmantošanu nedēļas (7 dienas) ietvaros.
Piezīme: Atsevišķi pusdienu piedāvājumā iekļautie ēdienu veidi, piemēram, sautējumi vai sacepumi tiek vērtēti kā attiecīgais to sastāvā iekļautais gaļas veids un attiecīgā piedeva – dārzeņi, kartupeļi, makaroni u.tml.
C3 - Vakariņu daudzveidība – 3 punkti.
Maksimālo punktu skaitu (3) piešķir, ja 12 dienu ietvaros neviens vakariņās piedāvātais ēdiens neatkārtojas.
Par katru 12 dienu ietvaros atkārtoti ēdienkartē iekļautu vakariņās piedāvāto ēdienu Pretendentam atskaita 0,25 punktus no maksimālā punktu skaita – 3.
|
Precīza procentuālā attiecība
|
10
|
Kvalitāte
|
Pārtikas produktu atbilstība bioloģiskās lauksaimniecības prasībām- Ds prasībām
|
Maksimālo punktu skaitu (10) piešķir Pretendenta piedāvājumam, kurā iekļauts lielākais Pakalpojumā izmantojamo, bioloģiskajai lauksaimniecībai (BL) atbilstošo produktu apjoms, kas pārsniedz tehniskajā specifikācijā norādīto minimālo apjomu.
Punktus piešķir par tiem Pretendenta tehniskajā piedāvājumā Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu sarakstā norādītajiem BL atbilstošajiem pārtikas produktiem, kurus Pretendents piedāvā papildus tiem BL produktiem, kas no Pasūtītāja puses noteikti kā obligāti Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu saraksta
|
Precīza procentuālā attiecība
|
10
|
Kvalitāte
|
Pakalpojuma nodrošināšanas veids
|
Maksimālo punktu skaitu (10) piešķir Pretendenta piedāvājumam, kas Pakalpojumu nodrošinās, gatavojot un pasniedzot ēdienu uz vietas Pasūtītāja rīcībā esošajā ēkā Piestātnes ielā 14, Jūrmalā.
Ja Pretendents Pakalpojumu nodrošina, piedāvājot gatava ēdiena piegādi un pasniedzot to uz vietas Pasūtītāja rīcībā esošajā ēkā Piestātnes ielā 14, Jūrmalā, tā piedāvājumam piešķir 5 punktus.
Ja Pretendenta piedāvājums ietver Pakalpojuma nodrošināšanu Pretendenta telpās, kas neatrodas tālāk kā 0,5 km no Pasūtītāja telpām Piestātnes ielā 14, Jūrmalā, tā piedāvājumam piešķir 0 punktus.
|
Precīza procentuālā attiecība
|
10
|
Kvalitāte
|
Produktu piegādes attālums
|
Maksimālo punktu skaitu (5) piešķir Pretendenta piedāvājumam, kurā iekļauts lielākais Pakalpojumā izmantojamo produktu apjoms, kas pārsniedz tehniskajā specifikācijā norādīto produktu apjomu, kuru piegādei jābūt veiktai ne vairāk kā 250 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas/ražošanas vietas) vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas adresei.
Punktus piešķir par tiem Pretendenta tehniskajā piedāvājumā Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu sarakstā (iesniegts atbilstoši nolikuma 5.pielikumā pievienotajai veidlapai 4.tabulā) norādītajiem pārtikas produktiem, kurus Pretendents piedāvā piegādāt ne vairāk kā 250 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas/ražošanas vietas) vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas adresei papildus tiem produktiem, kas no Pasūtītāja puses noteikti kā obligāti nolikuma tehniskajā specifikācijā (nolikuma 1.pielikums) Ēdināšanas pakalpojumā izmantojamo pārtikas produktu saraksta 3.tabulā (nolikuma 5.pielikums).
Pārējiem Pretendentu piedāvājumiem punktus piešķir, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas:
F = Fvērt/Fliel x 5, kur
F – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Fliel – lielākais Pretendentu piedāvājumā norādīto produktu apjoms, kurus Pretendents piedāvā piegādāt ne vairāk kā 250 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas/ražošanas vietas) vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas adresei;
Fvērt – vērtējamā Pretendenta piedāvājumā norādīto produktu apjoms, kurus Pretendents piedāvā piegādāt ne vairāk kā 250 km attālumā no pārtikas produktu izcelsmes (audzēšanas/ražošanas vietas) vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas adresei.
|
Precīza procentuālā attiecība
|
5
|
Kvalitāte
|
Kopējais vienas dienas visu ēdienreižu porciju svars vienai personai
|
Maksimālo punktu skaitu (5) piešķir Pretendentam, kurš piedāvājis lielāko vienas dienas vienai personai paredzēto visu ēdienreižu porciju kopējo svaru gramos.
Pārējo Pretendentu piedāvājumiem punktus piešķir, punktu skaitu aprēķinot pēc formulas:
G = Gvērt/Gliel x 5, kur
G – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Gliel – lielākais piedāvātais vienas dienas ēdienreižu porciju kopējais svars dienā vienai personai;
Gvērt – vērtējamā Pretendenta piedāvātais vienas dienas ēdienreižu porciju kopējais svars dienā vienai personai.
|
Precīza procentuālā attiecība
|
5
|
Cena
|
Ēdināšanas pakalpojuma līgumcena bez PVN – A
|
Maksimālo punktu skaitu (40) piešķir Pretendentam, kurš piedāvājis viszemāko līgumcenu iepirkumā.
Pārējo Pretendentu piedāvājumiem punktus piešķir, punktu skaitu aprēķinot pēc formulas:
A = Azem/Avērt x 40, kur
A – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata;
Azem – zemākā piedāvātā līgumcena;
Avērt – vērtējamā Pretendenta piedāvātā līgumcena.
|
Precīza procentuālā attiecība
|
40
|