Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Kvalitāte | Vairāk kā 50% no visas piena un kefīra masas... | Pretendentam tiek piešķirti 0,6 punkti par katru 1 (vienu) procentu, kas pārsniedz minimāli prasītos 50 no abām 10.pielikuma “Pretendenta produktu saraksts, kas atbilst NPKS, BL vai LPIA prasībām” 2.tabulā norādītajām pozīcijām, t.i., gan kefīra, gan piena masas vai vērtības. Pretendentam jāņem vērā, ka abas pozīcijas ir jāpiegādā vienādā apjomā visā līguma darbības laikā. Ja pretendents piedāvā piegādāt precīzi 50 % katrā no abām pozīcijām, tad attiecīgi šajā kritērijā viņš saņem 0 punktus. Punkti tiks vērtēti atbilstoši tam, ko pretendents norādījis Nolikuma 10.pielikuma 2. tabulā. |
Vērtēšanas kritēriji sarežģīti
Apraksts noteikts iepirkuma nolikumā |
30 |
Kvalitāte | Vairāk kā 20% no visas auzu pārslu un griķu... | Pretendentam tiek piešķirti 0,3125 punkti par katru 1 (vienu) procentu, kas pārsniedz minimāli prasītos 20 % no abām 10.pielikuma “Pretendenta produktu saraksts, kas atbilst NPKS, BL vai LPIA prasībām” 3.tabulā norādītajām pozīcijām, t.i., gan auzu pārslas, gan griķi. Pretendentam jāņem vērā, ka abas pozīcijas ir jāpiegādā vienādā apjomā visā līguma darbības laikā. Ja pretendents piedāvā piegādāt precīzi 20 % katrā no abām pozīcijām, tad attiecīgi šajā kritērijā viņš saņem 0 punktus. Punkti tiks vērtēti atbilstoši tam, ko pretendents norādījis Nolikuma 10.pielikuma 3. tabulā. |
Vērtēšanas kritēriji sarežģīti
Apraksts noteikts iepirkuma nolikumā |
25 |
Kvalitāte | Pārtikas produktu kvalitāte – NPKS, BL vai LPIA... | Pretendentam tiek piešķirti 0,30 punkti par katru 1 (vienu) procentu, ko pretendents piedāvā piegādāt no visām Nolikuma 10.pielikuma “Pretendenta produktu saraksts, kas atbilst NPKS, BL vai LPIA prasībām” 6.tabulā norādītajām 10 pozīcijām. Pretendentam jāņem vērā, ka visas 10 pozīcijas ir jāpiegādā vienādā apjomā un ka netiek piešķirti papildus punkti, ja kāda pozīcija vienlaikus ir gan BL, NPKS un/vai LPIA produkts. Ja pretendents izvēlas nepiedāvāt 10.pielikuma 6.tabulā minētos produktus, tad attiecīgi šajā kritērijā viņš saņem 0 punktus. |
Vērtēšanas kritēriji sarežģīti
Apraksts noteikts iepirkuma nolikumā |
30 |
Kvalitāte | NPKS prasībām atbilstoši produkti... | Pretendents piedāvā piegādāt norādītos produktus 100 % apjomā no visām Nolikuma 10.pielikuma “Produktu saraksts, kas atbilst NPKS, BL vai LPIA prasībām” 1., 4. un 5. tabulā norādītajām pozīcijām. Ja pretendents nepiedāvā kaut vienu no tabulā norādītajiem produktiem, tad attiecīgi šajā kritērijā viņš saņem 0 punktus. |
Vērtēšanas kritēriji sarežģīti
Apraksts noteikts iepirkuma nolikumā |
10 |
Cena | Cenas piedāvājums EUR, bez PVN | Maksimālo punktu skaitu var iegūt Pretendents, kurš piedāvājis viszemāko cenu EUR, bez PVN. |
Vērtēšanas kritēriji sarežģīti
Apraksts noteikts iepirkuma nolikumā |
5 |
Nr. | Veids | Skaits |
---|---|---|
1 | Saņemto pieteikumu skaits | |
2 | Saņemto piedāvājumu skaits | 4 |
3 | Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem | 4 |
3.1 | Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem | 0 |
3.2 | Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem | 2 |
3.3 | Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem | 2 |
4 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī | 0 |
5 | Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas | 0 |
6 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami | 1 |
7 | Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ | 0 |
8 | Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami | 0 |
9 | Elektroniski iesniegti piedāvājumi | 4 |
Valsts | Reģistrācijas numurs | Nosaukums |
---|---|---|
Latvija | 40203283371 | SIA "Baltic Restaurants Catering" |
Iesniegumu Iepirkumu uzraudzības birojam var iesniegt līdz iepirkuma līguma vai vispārīgās vienošanās noslēgšanas dienai šādos termiņos: