Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Cena (A) | Cena (A) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Kvalitāte | Piedāvāto pārtikas produktu daudzums ar paaugstinātu kvalitātes līmeni (B) | Piedāvāto pārtikas produktu daudzums ar paaugstinātu kvalitātes līmeni (B) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Cena (A) | Cena (A) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Kvalitāte | Piedāvāto pārtikas produktu daudzums ar paaugstinātu kvalitātes līmeni (B) | Piedāvāto pārtikas produktu daudzums ar paaugstinātu kvalitātes līmeni (B) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Cena (A) | Cena (A) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Kvalitāte | Piedāvāto pārtikas produktu daudzums ar paaugstinātu kvalitātes līmeni (B) | Piedāvāto pārtikas produktu daudzums ar paaugstinātu kvalitātes līmeni (B) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Cena (A) | Cena (A) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Kvalitāte | Piedāvāto pārtikas produktu daudzums ar paaugstinātu kvalitātes līmeni (B) | Piedāvāto pārtikas produktu daudzums ar paaugstinātu kvalitātes līmeni (B) | Precīzs punktu skaits | 50 |