| Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
|---|---|---|---|---|
| Cena | Cenas (prēmijas) vērtējums | Pretendenta piedāvājumam ar viszemāko piedāvāto cenu tiks piešķirts maksimālais punktu skaits (70), bet pārējiem piedāvājumiem punkti tiks aprēķināti proporcionāli attiecībā pret piedāvājumu ar viszemāko cenu saskaņā ar šādu algoritmu: P1 = (Cx/Cy) x 70, kur P1 – kritērijā “CENAS (prēmijas) vērtējums” iegūtais punktu skaits. Cx - zemākā piedāvātā cena, kas norādīta Finanšu piedāvājuma pozīcijā Nelaimes gadījumu apdrošināšanas prēmija 1 (vienam) gadam. Cy - vērtējamā pretendenta piedāvātā cena, kas norādīta Finanšu piedāvājuma pozīcijā Nelaimes gadījumu apdrošināšanas prēmija 1 (vienam) gadam. 70 - noteiktais maksimālais punktu skaits kritērijā | Precīzs punktu skaits | 70 |
| Kvalitāte | Apdrošinājuma summa – nāve, invaliditāte, sakropļojums | Vērtēšanā tiks izmantota tehniskajā piedāvājumā norādītā apdrošinājuma summa. Aprēķinu veic pēc formulas: N = (Nx/Ny) x 10 N – kritērijā “apdrošinājuma summa – nāve, invaliditāte, sakropļojums” iegūtais punktu skaits. Nx – vērtējamā Pretendenta piedāvātā Apdrošinājuma summa EUR, kas norādīta apdrošināšanas riskam – nāve, invaliditāte, sakropļojums. Ny – Pretendenta piedāvājums ar vislielāko Apdrošinājuma summu EUR, kas norādīta apdrošināšanas riskam – nāve, invaliditāte, sakropļojums. 10 – noteiktais maksimālais punktu skaits kritērijā N. | Precīzs punktu skaits | 10 |
| Kvalitāte | Apdrošinājuma summa – traumas, kaulu lūzumi, apdegumi un apsaldējumi | Vērtēšanā tiks izmantota tehniskajā piedāvājumā norādītā apdrošinājuma summa. Aprēķinu veic pēc formulas: T = (Tx/Ty) x 10 T – kritērijā “apdrošinājuma summa – traumas, kaulu lūzumi, apdegumi un apsaldējumi” iegūtais punktu skaits. Tx – vērtējamā Pretendenta piedāvātā Apdrošinājuma summa EUR, kas norādīta apdrošināšanas riskam – traumas, kaulu lūzumi, apdegumi un apsaldējumi. Ty – Pretendenta piedāvājums ar vislielāko Apdrošinājuma summu EUR, kas norādīta apdrošināšanas riskam – traumas, kaulu lūzumi, apdegumi un apsaldējumi. 10 – noteiktais maksimālais punktu skaits kritērijā T. | Precīzs punktu skaits | 10 |
| Kvalitāte | Apdrošinājuma summa – kritiskās slimības | Vērtēšanā tiks izmantota tehniskajā piedāvājumā norādītā apdrošinājuma summa. Aprēķinu veic pēc formulas: K = (Kx/Ky) x 10 K – kritērijā “apdrošinājuma summa – kritiskās slimības” iegūtais punktu skaits. Kx – vērtējamā Pretendenta piedāvātā Apdrošinājuma summa EUR, kas norādīta apdrošināšanas riskam – kritiskās slimības. Ky – Pretendenta piedāvājums ar vislielāko Apdrošinājuma summu EUR, kas norādīta apdrošināšanas riskam – kritiskās slimības. 10 – noteiktais maksimālais punktu skaits kritērijā K. | Precīzs punktu skaits | 10 |