Iesniegšana ir elektroniska
| Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
|---|---|---|---|---|
| Kvalitāte | Produktu, kuri atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām, daudzums | Produktu, kuri atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām, daudzums tiek noteikts, ņemot vērā Pretendentu piedāvājumos iekļauto informāciju (Nolikuma 10.-13.lpp. minēto tabulu) par BL, NPKS vai LPIA prasībām atbilstošajiem produktiem, kurus Pretendents izmantos ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanai. Šajā kritērijā maksimālais punktu skaits (30) tiek piešķirts Pretendentam, kas ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanai piedāvā visvairāk produktu, kuri atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām un ir iekļauti piedāvājumā atbilstoši Nolikuma 4.5.2.5. un 4.5.2.6.punkta prasībām. Ja Pretendents piedāvājis vairāk nekā 40 produktus, Pretendents saņem maksimālo punktu skaitu un papildu punkti šajā kritērijā netiek piešķirti. Pārējiem Pretendentiem punkti tiek piešķirti, ievērojot proporcionalitātes principu, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas: A1 = A1ver/A1max x 30, kur A1 – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; A1ver – vērtējamā Pretendenta piedāvājumā norādīto un prasībām atbilstošo BL, NPKS vai LPIA produktu skaits; A1max – lielākais prasībām atbilstošo BL, NPKS vai LPIA produktu skaits, kas norādīts kādā Pretendenta piedāvājumā. | Precīzs punktu skaits | 30 |
| Kvalitāte | Produktu, kuri atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām, pielietojums ēdienu gatavošanā | Produktu, kuri atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām, pielietojums ēdienu gatavošanā tiek noteikts, ņemot vērā Pretendentu piedāvājumos iekļauto informāciju (Nolikuma 10.-13.lpp. minēto tabulu) par Nolikuma 2.pielikumā minēto ēdienu tehnoloģiskajām kartēm, kurās Pretendenti izmantos BL, NPKS vai LPIA prasībām atbilstošos produktus. Šajā kritērijā maksimālais punktu skaits (20) tiek piešķirts Pretendentam, kas piedāvājumā (Nolikuma 10.-13.lpp. minētajā tabulā) norādījis vislielāko ēdienu tehnoloģisko karšu skaitu, kurās tiks izmantoti produkti, kas atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām un ir iekļauti piedāvājumā atbilstoši Nolikuma 4.5.2.5. un 4.5.2.6.punkta prasībām. Pārējiem Pretendentiem punkti tiek piešķirti, ievērojot proporcionalitātes principu, punktu skaitu aprēķinot pēc šādas formulas: A2 = A2ver/A2max x 20, kur A2 – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata; A2ver – vērtējamā Pretendenta piedāvājumā (Nolikuma 10.-13.lpp. minētajā tabulā) norādītais ēdienu tehnoloģisko karšu skaits, kurās tiks izmantoti produkti, kas atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām un ir iekļauti piedāvājumā atbilstoši Nolikuma 4.5.2.5. un 4.5.2.6.punkta prasībām; A2max – kādā Pretendenta piedāvājumā (Nolikuma 10.-13.lpp. minētajā tabulā) norādītais lielākais ēdienu tehnoloģisko karšu skaits, kurās tiks izmantoti produkti, kas atbilst BL, NPKS vai LPIA prasībām un ir iekļauti piedāvājumā atbilstoši Nolikuma 4.5.2.5. un 4.5.2.6.punkta prasībām. | Precīzs punktu skaits | 20 |
| Cena | Cena par 1 (vienu) dienas komplekso ēdienkarti (brokastis, pusdienas un launags) vienam 3-6 gadīgām pirmsskolas vecuma izglītojamam | Cena par 1 (vienu) dienas komplekso ēdienkarti (brokastis, pusdienas un launags) vienam 3-6 gadīgām pirmsskolas vecuma izglītojamam. Cenu Pretendents norādīs Finanšu piedāvājuma formā (Nolikuma Pielikums Nr. 8 1.tabula “B” kolonna). Maksimālais punktu skaits (20) tiek piešķirts Pretendentam, kurš piedāvājis zemāko cenu. Attiecīgi pārējiem Pretendentiem punkti tiek piešķirti, ievērojot proporcionalitātes principu, punktu skaitu aprēķinot pēc formulas: B1 = B1zem/ B1ver X 20, kur: B1 – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata, B1zem – zemākā piedāvātā cena, B1ver – vērtējamā piedāvātā cena. Ja Pretendenta piedāvāta cena par 1 (vienu) dienas komplekso ēdienkarti (brokastis, pusdienas un launags) vienam pirmsskolas vecuma izglītojamam ir zemāk kā EUR 3,15 bez PVN, tiks piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 20 |
| Cena | Cena par 1 (vienu) dienas komplekso ēdienkarti (brokastis, pusdienas un launags) vienam 1-2 gadīgām pirmsskolas vecuma izglītojamam | Cenu Pretendents norādīs Finanšu piedāvājuma formā (Nolikuma Pielikums Nr. 8 1.tabula “B” kolonna). Maksimālais punktu skaits (20) tiek piešķirts pretendentam, kurš piedāvājis zemāko cenu. Attiecīgi pārējiem Pretendentiem punkti tiek piešķirti, ievērojot proporcionalitātes principu, punktu skaitu aprēķinot pēc formulas: B2 = B2zem/ B2ver X 20, kur: B2 – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz 2 (diviem) cipariem aiz komata, B2zem – zemākā piedāvātā cena, B2ver – vērtējamā piedāvātā cena. Ja Pretendenta piedāvāta cena par 1 (vienu) dienas komplekso ēdienkarti (brokastis, pusdienas un launags) vienam pirmsskolas vecuma izglītojamam ir zemāk kā EUR 3,15 bez PVN, tiks piešķirti 0 punkti. | Precīzs punktu skaits | 20 |
| Kvalitāte | Videi draudzīga piegāde | Pretendents, kura Pakalpojuma sniegšanas – faktiskā ēdiena gatavošanas vieta atrodas vistuvāk Pasūtītājam (PII “Ābelīte” atrašanās adreses Parka iela 5, Olaine, LV-2114), bet ne vairāk kā 50 km no Pasūtītāja. Kritērijs C1 (10 punkti) tiek aprēķināts sekojoši: 10 x ( tuvākais attālums / vērtējamais attālums). C1 = 10 x Cmin/Cpied, kur – Pretendenta iegūtais punktu skaits ar precizitāti līdz simtdaļai; 10 – kritērijam maksimālais noteiktais iegūstamo punktu skaits; Cmin – tuvākais attālums; Cpied – vērtējamais attālums. | Precīzs punktu skaits | 10 |