Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Kritērijs Nr.1_skat. Nolikuma 18.3.apakšpunktu | Pretendenta Finanšu piedāvājumā norādītā kopējā cena | Precīza procentuālā attiecība | 50 |
Kvalitāte | Kritērijs Nr.2_skat. Nolikuma 18.4.apakšpunktu | Bioloģiskās lauksaimniecības shēmai, nacionālās pārtikas kvalitātes shēmai vai lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas sistēmai atbilstošu produktu īpatsvars | Precīza procentuālā attiecība | 45 |
Izmaksas | Kritērijs Nr.3_skat. Nolikuma 18.5.apakšpunktu | Attālums no Pretendenta ēdienu pagatavošanas vietas līdz ēdināšanas pakalpojuma sniegšanas vietai | Precīza procentuālā attiecība | 5 |
Pretendentam pēc savas izvēles jāizveido personālsabiedrība vai jāslēdz sabiedrības līgums