Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | K1 | Vienas porcijas cena vienai personai (euro bez PVN) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Kvalitāte | K2 | Vienas nedēļas ēdienkartē izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības prasībām (BL) vai atbilst nacionālās pārtikas kvali-tātes shēmas (NPKS), vai lauksaimniecības produk-tu integrētās audzēšanas (LPIA) prasībām | Precīzs punktu skaits | 35 |
Kvalitāte | K3 | Vienas nedēļas ēdienkartē izmantoto sezonālo dār-zeņu īpatsvars | Precīzs punktu skaits | 15 |
Tips | Apraksts |
---|---|
Piemērotība profesionālās darbības veikšanai | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | K1 | Vienas porcijas cena vienai personai (euro bez PVN) | Precīzs punktu skaits | 50 |
Kvalitāte | K2 | Vienas nedēļas ēdienkartē izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības prasībām (BL) vai atbilst nacionālās pārtikas kvali-tātes shēmas (NPKS), vai lauksaimniecības produk-tu integrētās audzēšanas (LPIA) prasībām | Precīzs punktu skaits | 35 |
Kvalitāte | K3 | Vienas nedēļas ēdienkartē izmantoto sezonālo dārzeņu īpatsvars | Precīzs punktu skaits | 15 |