Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Apraksts |
---|---|
Saimnieciskais un finansiālais stāvoklis | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tehniskās un profesionālās spējas | Saskaņā ar iepirkuma dokumentiem |
Tips | Nosaukums | Apraksts | Algoritms | Vērtība |
---|---|---|---|---|
Cena | Vērtējamā cena | Vērtējamā cena | Fiksēts skaitlis (Par vienību) | 30 |
Kvalitāte | Pārtikas produktu kvalitātes kritērijs | Vismaz 20 procentiem no graudaugu pārstrādes produktu (piemēram, auzu pārslas, kviešu milti, griķi) apjoma jābūt ražotiem atbilstoši bioloģiskās lauksaimniecības metodēm saskaņā ar Padomes 2007. gada 28. jūnija Regulu (EK) Nr. 834/2007 par bioloģisko ražošanu un bioloģisko produktu marķēšanu un par Regulas (EEK) Nr. 2092/91 atcelšanu | Fiksēts skaitlis (kopā) | 15 |
Kvalitāte | Pārtikas produktu kvalitātes kritērijs | Vismaz 45 procentiem no gaļas produktu apjoma, ko paredzēts izmantot ēdināšanas pakalpojumos, jāatbilst Latvijas nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas (turpmāk - NPKS) prasībām, ko apliecina Pārtikas un veterinārā dienesta izsniegts sertifikāts. (K2) | Fiksēts skaitlis (kopā) | 10 |
Kvalitāte | Piegādes un sezonālo produktu kritērijs | Augļu, ogu un dārzeņu piegādes tiks veiktas, ievērojot sezonalitāti | Fiksēts skaitlis (kopā) | 5 |
Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539, LV006, Latvija