Iesniegšana ir elektroniska
Tips | Nosaukums | Apraksts |
---|---|---|
Cena | Vērtējamā cena | Vērtējamā cena |
Kvalitāte | Pārtikas produktu kvalitātes kritērijs | Vismaz 20 procentiem no graudaugu pārstrādes produktu (piemēram, auzu pārslas, kviešu milti, griķi) apjoma jābūt ražotiem atbilstoši bioloģiskās lauksaimniecības metodēm saskaņā ar Padomes 2007. gada 28. jūnija Regulu (EK) Nr. 834/2007 par bioloģisko ražošanu un bioloģisko produktu marķēšanu un par Regulas (EEK) Nr. 2092/91 atcelšanu |
Kvalitāte | Pārtikas produktu kvalitātes kritērijs | Vismaz 45 procentiem no gaļas produktu apjoma, ko paredzēts izmantot ēdināšanas pakalpojumos, jāatbilst Latvijas nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas (turpmāk - NPKS) prasībām, ko apliecina Pārtikas un veterinārā dienesta izsniegts sertifikāts. (K2) |
Kvalitāte | Piegādes un sezonālo produktu kritērijs | Augļu, ogu un dārzeņu piegādes tiks veiktas, ievērojot sezonalitāti |
Rātslaukums 1, Rīga, LV-1539, LV006, Latvija